بخش چهارم :
یا اَباعَبْدِا... ؛
اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلی یَومِ الْقیامة
بی تردید عقیده و شعار من این است که تا روز رستاخیز در کنار دوستان شما بوده و ضمن بیزاری و برائت از مخالفان شما،در جبهه پیکارگران و همرزمان شما باشم .
یکی از وظایف انسان مسلمان شناخت جبهه حق و باطل است . تا در کنار حق قرار گرفته و بر ضد باطل بجنگد . زیرا صحنه حق و باطل از آغاز خلقت انسان وجود داشته است . پس مهم این است که حق شناسایی شده و پاس داشته شود تا از هواداران باطل کم شود . آری شعار رسمی حسینیان تا روز قیامت همین است :
ما امام حسین (ع) را بر حق میدانیم و از او و اهداف وآرمانهایش حمایت میکنیم و با مخالفان و دشمنانش مبارزه می کنیم .
فَأَسْئَلُ ا... الَّذی أَکْرَمَنی بِمَعْرِفَتِکُمْ وَ مَعْرِفَةِ أَولیائِکُمْ وَ رَزَقَنِی الْبَرائَةَ مِنْ أَعْدائِکُمْ
ای خدایی که مرا به جهت شناخت خاندان نبوی و دوست داران آنها و تبری از دشمنان آنان به مقام کرامت انسانی بار داده ای از تو میخواهم ... .
امام باقر (ع) میفرماید: عصاره و چکیده حکمت دو کلمه است :
فرمان برداری از خداوند سبحان
شناخت خلیفه او و امام بر حق .
پس عظمت امام و مقام امامت و کرامت آگاهان و عارفان به آن دو روشن میگردد. اگر ما انسانهای معمولی که اسیر قفس تن بوده و از پرواز به عالم ملکوت محروم هستیم به گونه ای با انسانهای کامل ارتباط پیدا کنیم به اندازه گستره وجودی خودمان به مقام کرامت نزدیک می شویم .
از دیدگاه امام باقر (ع) وسیله و ابزار رسیدن انسان به مقام کرامت ، شناختن انسانهای کامل است ؛ یعنی پاک زادگان خاندان نبوت و پرورش یافتگان آنها را به درستی شناختن و از صفوف دشمنان آنها جدا شدن .
امام باقر و امام صادق (ع) می فرمایند :
خداوند در مقابل ایثار و فداکاری امام حسین (ع) چند ویژگی به او کرامت فرمود :
1- امامت را در فرزندان او قرار داد .
2- تربت او را وسیله شفا و بهبودی قرار داد .
3- حضور در حرم مطهر او را سبب استجابت دعا قرار داد .
4- زیارت او را وسیله طول عمر معرفی کرد .
همچنین از امام صادق (ع) نقل شده است که فرمودند : کسی که حسین ابن علی (ع) را در روز عاشورا با معرفت زیارت کند مثل کسی است که خدا را در عرش زیارت کرده است .
مشخصات مدیر وبلاگ
بایگانی
دسته بندی موضوعی
موسیقی
دوستان